Tükenmeyen Nefesle

Skip Navigation Links
19 Haziran 2014

Üyelerimize Mektup

Değerli TÜSAD üyeleri,

Bir uzmanlık derneğinin başarılı ve kalıcı olmasının ardındaki temel yapıtaşlarının en önemlisi üyeleridir. Bu nedenle sizlerle alanımız ile ilgili konularda daha fazla bilgi alışverişi içinde olmak, daha fazla dertleşmek ve birlikte hareket etmek arzusu içindeyiz.

Bildiğiniz gibi son iki ay içinde Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD) olarak derneğimizinüyelerimiz ve potansiyel üyelerimizgözündeki algısını ve faaliyetlerindeki başarısını daha olumlu bir noktaya taşıyabilmek adına bağımsız bir araştırma kuruluşu olan Sia Insight ile “KurumsalAlgı”projesi başlatmış ve sizlerden anketimizi doldurma yoluyla katılmanızı istemiştik. Bu projemiz tamamlanmış olup sonuçlarını aldık ve önümüzdeki günlerde web sitemizde, mail grubumuzda ve SOLUNUM AKTÜEL’de sizlerle paylaşacağız. Söz verdiğimiz üzere bu projeye katılan üyelerimiz arasından, araştırmacı kuruluş tarafından kura ile belirlenen üç üyemize ulusal kongremize katılım desteği vereceğiz. Kendilerine dernek ofisimiz yoluyla davet yapılacaktır.

TÜSAD çalışma grupları, derneğimizin birçok aktivitesinin esas yürütücüsü konumundadırlar. Çalışma grupları aktivasyonlarında yer almak, toplantılarda konuşmacı olarak görev almak, çok merkezli çalışmalara katılmak ve yürütme kurullarında görev almak arzusunda iseniz lütfen kongre sırasında çalışma grubu genel kurul toplantılarımıza katılın. Her zaman mail veya telefon yolu ile dernek merkezimize ulaşıp bu konuda isteklerinizi iletebilir, dilediğiniz çalışma grubumuz ile temasa geçebilirsiniz.

TÜSAD Merkez Yönetim Kurulu olarak sahada çalışan uzmanlarımızın, eğitim almakta olan uzmanlık öğrencilerimizin seslerine daha fazla kulak vermek, dertlerini daha fazla dinlemek ve sorunlarına daha fazla çözüm üretebilmek arzusundayız. Düzenli olarak ayda bir yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantılarımızın gündemini sizlerin dilek, istek, soru ve önerileri doğrultusunda belirlemek istiyoruz. Gündeme alınmasını istediğiniz önerilerinizi dernek mail adresimize yazılı olarak bildirmenizi bekliyoruz. Dernek iletişim bilgilerine web sitemizden (www.solunum.org.tr) ulaşabilirsiniz.

Daha fazla iletişim ile daha çok çözüm üretebilmek ve daha güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle saygı ve sevgilerimizle,

TÜSAD Merkez Yönetim Kurulu

ÜYE GİRİŞİ


   
Şifremi Unuttum
  

TÜSAD ÜYELİK BAŞVURUSU

ETKİNLİK TAKVİMİ

Nisan 2024
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
 LookUs & Online Makale